Direcția Județeană de Evidență a persoanelor, jud. Harghita

Prin intermediul acestei pagini vă oferim informații despre eliberarea actelor de identitate, înregistrările actelor și faptelor de stare civilă și nu în ultimul rând, informații despre funcționarea Direcției Județene de Evidență a persoanelor din jud. Harghita.

Informații și formulare pe care le găsiți pe acest site

În scopul de a vă informa și a vă ușura procedurile legate de emiterea cărții de identitate și înregistrările de stare civilă vă oferim următoarele informații pe site-ul nostru:

  • Adresa, programul de funcționare și alte informații despre Direcția Județeană de Evidență a persoanelor din județ.

  • Documentele necesare și formulare pentru eliberarea cărții de identitate. Se pot descărca formularele în format PDF în scopul imprimării și întocmirii lor.

  • Proceduri legate de înregistrările de stare civilă (înregistrarea nașterii, căsătoriei, decesului, rectificarea actelor de stare civilă, ortografierea actelor de stare civilă, schimbarea numelui pe cale administrativă, divorțul pe cale administrativă, transcrierea actelor de stare civilă).

  • Informații despre furnizarea datelor personale din baza de date.

  • Informații legate de funcționarea instituției.

Instituția noastră nu emite cărți de identitate și nu efectuează programări în vederea depunerii cererilor pentru emiterea cărților de identitate. Pentru aceste informații vizitați pagina serviciilor locale.
Consiliul Județean Harghita, Direcția Județeană de Evidență a persoanelor
Stema Județului Harghita
Consiliul Judeţean Harghita
People