Pentru a ne contacta prin e-mail, vă rugăm completați formularul de mai jos:

Consiliul Județean Harghita, Direcția Județeană de Evidență a persoanelor
header

Bine ați venit!

Prin intermediul acestei pagini vă oferim informații despre eliberarea actelor de identitate, înregistrările actelor si faptelor de stare civilă și nu în ultimul rând, informații despre funcționarea Direcției județene de evidență a persoanelor, Harghita.

Pentru scurtarea timpului de așteptare și eficientizarea activității acum aveți posibilitatea programării online la SPCLEP Miercurea - Ciuc. Accesați pagina Info SPCLEP, programări on-line SPCLEP

Informații și formulare pe care le găsiți pe acest site

În scopul de a vă informa și a vă ușura procedurile legate de emiterea cărții de identitate și înregistrările de stare civilă vă oferim următoarele informații pe site-ul nostru:

  • Adresa, programul de funcționare și alte informații despre Serviciile Publice Comunitare Locale de Evidență a Persoanelor din județ.
  • Documentele necesare și formulare pentru eliberarea cărții de identitate. Se pot descărca formularele în format pdf în scopul imprimării și întocmirii lor.
  • Proceduri legate de înregistrările de stare civilă (înregistrearea nașterii, căsătoriei, decesului, rectificarea actelor de stare civilă, schimbarea numelui pe cale administrativă, divorțul pe cale administrativă.)
  • Informații despre furnizarea datelor personale din baza de date
  • Informații legate de funcționarea instituției